Поуздана слика наше књижевне прошлости и садашњости: Précis de littérature serbe. Sous la direction de Milivoj Srebro. Bordeaux: Presses universitaired de Bordeaux, 2019. (Књижевна историја — часопис за науку о књижевности, 2021)
//